ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ // ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
Ελληνας κινηματογραφιστής-φωτογράφος,γεννήθηκε το 1984 στα Ιωάννινα.
Το έτος 2012 μετοίκησε στην Aθήνα για σπουδές στην Σχολή φωτογραφίας και βίντεο Focus, σπουδάζοντας δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές φωτογράφους που τον ενέπνευσαν και καλλιέργησαν την αγάπη του για την τέχνη της φωτογραφίας και τον κινηματογράφο.
Υπήρξε μέλος και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις με την κολεκτίβα καλλιτεχνών Depression Era.

Παράλληλα, συνεργάζεται ενεργά  με το κανάλι του OTEtv Body in Balance, την AthensVoice, την εταιρεία παραγωγής ταινιών Inkas Films κ.α.

Έχει εργαστεί ως φωτογράφος θεάτρου σε  θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, διαφημιστικά σπότ και σε φωτογραφίσεις μόδας. Υπήρξε Διευθυντής Φωτογραφίας και μοντέρ στην μεγάλου μήκους ταινία ¨Όταν μιλάει ο δρόμος παύει η λογική¨ του Andi Grabocka και υπήρξε βοηθός του διευθυντή φωτογραφίας Paddy Jordan στο ντοκιμαντερ μεγάλου μήκους While You Live, Shine του Paul Duane. Έχει συνεργαστεί με την ιδιότητα του μοντέρ στα βίντεο του NEON για το project ASONE της Marina Abramovic.

Η πρώτη του προσωπική κινηματογραφική απόπειρα ήταν αυτη της μικρού μήκους ταινίας ¨Δεν Πρόλαβα¨ η οποία είχε επιλεχθεί από το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Αθηνών ¨Νύχτες Πρεμιέρας¨ 2014. Συστεγάζεται επαγγελματικά με τον καλλιτέχνη Μάκη Φάρο και τους φωτογράφους Θοδωρή Μάρκου και Μάρι Μασουρίδου σε επαγγελματικό στούντιο φωτογραφίας στην Αθήνα.